Osasunkume. Bizitzaren abentura / [koordinazioa eta zuzendaritza Antiokiako Unibertsitatetik, Claudia Valencia eta Berta Lucía Gutiérrez; koordinazioa eta zuzendaritza EDEX-etik, Jorge Melguizo eta Roberto Flores] - Valencia, Claudia; Lucía Gutiérrez, Berta; Melguizo, Jorge; Flores Fernández, Roberto (Osasunkume, 2003)
Lorategi botanikoa ala bizikross pista bat eskolarako? Horiek dira eskola hauteskundetan aurkeztutako hautesleen proposamenak: Elena eta Josurenak. Talde osoak, bakoitza bere proposamena defendatzen entzun nahi ditu, baina Elenak jendaurrean mintzatzeko beldurra dauka. Ez zen erraza berarentzat, hauteskunde kanpainak zekartzan joan-etorriei eta lagunen presioei aurre egitea.