Osasunkume. Bizitzaren abentura . 1. Jeinu bat egoera larrian. - Edex; Valencia, Claudia; Lucía Gutiérrez, Berta; Melguizo, Jorge; Flores Fernández, Roberto ([Bilbo] : Edex, 2003)
Nahiz eta anaiak izan, Josu eta Mikel ezin izango dira inoiz berdinak izan. Hain aitak disiratzen duen arren, guztiz ezinezkoa da. Pertsona bakoitza aukeren bilduma errepika ezina da. Mikel ez da oso ikasle ona, baina trebetasun artistiko ugari ditu. aurtengo Zientzia Azoka, arte azoko izan da ere bai, eta Mikelek bere trebetasunak erakusteko aukera izan zuen. Pertsona guztiek ezin dugu denetatik egin, baina zorionez, guztiok gauza askotarako balio dugu.
Honekin batera Gidaliburu bat doakizu.
Bizitzaren Abentura osasun-hezkuntzako programa dugu, drogen prebentzioari garrantzi handia ematen diona. EDEX-ek sortu du, 8 eta 11 urte bitarteko neska-mutilentzat, haien hezitzaile eta gurasoen bitartez.
Eusko Jaurlaritza, Etxebizitza eta Gizarte Gaietako Saila. Droga Gaietako Zuzendaritza
Keywords: Jendarteko trebetasunak; Osasun ohiturak -- -Irakaskuntza; Norberaren nortasunaren bilaketa; Drogak -- -Kontsumoa -- -Aurrezaintza; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak