Osasunkume. Bizitzaren abentura / [koordinazioa eta zuzendaritza Antiokiako Unibertsitatetik, Claudia Valencia eta Berta Lucía Gutiérrez; koordinazioa eta zuzendaritza EDEX-etik, Jorge Melguizo eta Roberto Flores] - Valencia, Claudia; Lucía Gutiérrez, Berta; Melguizo, Jorge; Flores Fernández, Roberto (Osasunkume, 2003)
Nahiz eta anaiak izan, Josu eta Mikel ezin izango dira inoiz berdinak izan. Hain aitak disiratzen duen arren, guztiz ezinezkoa da. Pertsona bakoitza aukeren bilduma errepika ezina da. Mikel ez da oso ikasle ona, baina trebetasun artistiko ugari ditu. aurtengo Zientzia Azoka, arte azoko izan da ere bai, eta Mikelek bere trebetasunak erakusteko aukera izan zuen. Pertsona guztiek ezin dugu denetatik egin, baina zorionez, guztiok gauza askotarako balio dugu.