Nabarra boua : kondaira baten bila - Butroe, Joseba; Artetxe, Iñigo; Sabino Arana Fundazioa; ITESA producciones ([S.l.] : Sabino Arana Kultur Elkargoa, 2002)
Eusko Itsas Gudarostearen bouari buruz 2007an egindako dokumentala.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
2015eko Rikardo Arregi Kazetaritza Saria jaso zuen erreportajeak
Keywords: Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak