Soinuak soin - entzungarria, ikusgarri - Mendizabal Cristobal, Mikel; Lehize Ekoizpenak (: Lehize Ekoizpenak, 2008)
Anton Mendizabal eskultorearen ibilbideari buruzko lana. Bereziki, Olivier Messiaenen musikaren interpretazioaren inguruan, 2008an Pariseko La Trinité elizan eginiko erakusketan oinarrituta..
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Hitzak: euskaraz. Azpidatziak: gaztelaniaz
Keywords: Dokumentalak; Baliabide digitalak; Mendizabal, Anton; Eskultura -- -XX. m -- -Erakusketak; Musika instrumentala; Erreferentzia-materialak