Soinuak soin - entzungarria, ikusgarri / Egilea, Mikel Mendizabal; gidoia, Anton Mendizabal - Mendizabal Cristobal, Mikel (: Lehize Ekoizpenak, 2008)
Anton Mendizabal eskultorearen ibilbideari buruzko lana. Bereziki, Olivier Messiaenen musikaren interpretazioaren inguruan, 2008an Pariseko La Trinité elizan eginiko erakusketan oinarrituta..