Tigre birtuala - Lartategi, Josu (Bilbao : Aizkorri, 2000)
@ deitzen da etorkizuneko istorio honetako protagonista: arroba. Daraman bizitza ere bere izena bezain estrainoa izango da, edo beharbada estrainoagoa. Izan ere, bizitza bikoitza izango du: bata guztiz grisa, iluna eta aspergarria; bestea, berriz, heroi batena. Lehenengoa bizitza erreala izango da eta bigarrena bizitza birtuala.
13 urtetik aurrera (horia)
Euskaltegiko 5. maila
Batxilergoko A ereduko 1. maila
Keywords: Euskara -- Irakurgaiak; Ordenagailu pertsonalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak