Tigre birtuala / Josu Lartategi - Lartategi, Josu (Hegan (Aizkorri), 2000)
@ deitzen da etorkizuneko istorio honetako protagonista: arroba. Daraman bizitza ere bere izena bezain estrainoa izango da, edo beharbada estrainoagoa. Izan ere, bizitza bikoitza izango du: bata guztiz grisa, iluna eta aspergarria; bestea, berriz, heroi batena. Lehenengoa bizitza erreala izango da eta bigarrena bizitza birtuala.