Dabilen harriari goroldiorik ez : militantziaz eta horizontaltasunaz hausnartzen - Topatu.eus; Joxemi Zumalabe Fundazioa ([Donostia] : Joxemi Zumalabe, 2014)
Militantzia eta horizontaltasunari buruzko gogoeta, antolakuntzaren eremuan esperientzia interesgarriak izan dituzten eragile zein norbanakoak elkarrizketatu dituzte.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Gizarte-mugimenduak; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak