Bide berriak : elikadura burujabetza Euskal Herrian - Euskal Herriko Nekazarien Elkartasuna; Zirriborro; Bizi Lur (EHNE : Bizilur, 2014)
Badakigu zer jaten dugun? Nondik datorren? Nola eta nork ekoizten duen?... Ekoiztea eta kontsumitzea baino gehiago da elikadura, antolakuntza eta harreman justuagoak eraikitzea ere bada. Euskal Herriko hainbat esperientzia bisitatzera gonbidatzen gaitu dokumentalak.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Hizkuntzak: euskara, gaztelania ; azpiiz.: euskara, gaztelania, frantsesa
Testua euskaraz, gaztelaniaz eta frantsesez
Keywords: Elikadura burujabetza -- Euskal Herria; Dokumentalak; Nekazaritza biologikoa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak