Bide berriak : elikadura burujabetza Euskal Herrian / Zirriborro (EHNE : Bizilur, 2014)
Badakigu zer jaten dugun? Nondik datorren? Nola eta nork ekoizten duen?... Ekoiztea eta kontsumitzea baino gehiago da elikadura, antolakuntza eta harreman justuagoak eraikitzea ere bada. Euskal Herriko hainbat esperientzia bisitatzera gonbidatzen gaitu dokumentalak.