Behinola : Haur eta gazte literatura aldizkaria . 36. zenbakia - Cano, Leire; Agiriano, Asun; Galtzagorri Elkartea (Donostia : Galtzagorri Elkartea, 2017)
- Hitzaurrea. - Elkarrizketa: Gustavo Puerta Leisse, ¡La Leche! aldizkariaren editorea. - Haurrei zuzendutako aldizkariak, gomendio batzuk. - Galtzagorri albiste: Bularretik Mintzora-ren aroa bukatutzat eman du Galtzagorrik; Galtzagorrik Haur Literaturako Aretoen zirkuitua abiatu du, lehen aldiz, Gipuzkoako 4 herritako liburutegietan; Liburuen Altxorra eta Liburu Ibiltariak egitasmoetan berrikuntzak. - Sormenez: Patxi Zubizarreta, Josune Urrutia. - Lau eskutara: Belarria ere aditza da / Haurrentzako musika? - Iruzkinak. - Liburu kuttuna: Castillo Suarez. - Denbora-pasa: Lorena Martínez Oronoz. - Kolaboratzaileak.
2017/11/09
2017/12/13
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2018ko deialdia)
2017/12/13
Keywords: Haur eta gazte literatura -- Aldizkariak; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak