Behinola : Haur eta gazte literatura aldizkaria / [koordinatzailea, Leire Cano; erredakzio batzordea, Asun Agirirano...[et al.] - Cano, Leire; Agiriano, Asun (EIMA 1 (2018ko deialdia), 2017)
- Hitzaurrea. - Elkarrizketa: Gustavo Puerta Leisse, ¡La Leche! aldizkariaren editorea. - Haurrei zuzendutako aldizkariak, gomendio batzuk. - Galtzagorri albiste: Bularretik Mintzora-ren aroa bukatutzat eman du Galtzagorrik; Galtzagorrik Haur Literaturako Aretoen zirkuitua abiatu du, lehen aldiz, Gipuzkoako 4 herritako liburutegietan; Liburuen Altxorra eta Liburu Ibiltariak egitasmoetan berrikuntzak. - Sormenez: Patxi Zubizarreta, Josune Urrutia. - Lau eskutara: Belarria ere aditza da / Haurrentzako musika? - Iruzkinak. - Liburu kuttuna: Castillo Suarez. - Denbora-pasa: Lorena Martínez Oronoz. - Kolaboratzaileak.