Sukaldetik plazara : Ipar Euskal Herrian emakumeen askapen mugimendua - Euskal Herriko Bilgune Feminista; Emagin ([S.l.] : Bilgune Feminista : Emagin, 2015)
Ipar Euskal Herriko emakumeen askapen mugimenduari buruzko dokumentala.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Bilgune Feminista, Zelatan Photofilmak eta Emaginen artean egindako lana da.
Keywords: Feminismoa -- Euskal Herria; Dokumentalak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak