Zenbait gazte ausart - Euskal Herriko Alfabetatze Euskalduntze Koordinakundea (AEK); Herrera, Ekaitz; Campo del, Ibai; Mondragon Unibertsitatea (AEK, 2011)
17. Korrikaren barruan, AEK-k Euskaltzaindiari egin zion omenaldia dokumentalera ekarrita.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da.
Hizkuntza: euskara ; azpitituluak: euskaraz
Keywords: Dokumentalak; Euskara -- Historia; Baliabide digitalak; Euskaltzaindia; Erreferentzia-materialak