Honetara ezkero - Iturbe Maiz, Arantxa (Zarautz : Iruñea : Larrabetzu : Susa, 2017)
Arantxa Iturberen ipuin maleziatsu hauetan ere ustegabeko asko izango dira, pertsonaiak eta gertakariak katramilatzen ikusiko dituzu isilpekoen kariaz, oker ulertuak bezainbat ager liteztke susmoak.
Interneten
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak