Honetara ezkero / Arantxa Iturbe - Iturbe Maiz, Arantxa (Narratiba (Susa), 2017)
Arantxa Iturberen ipuin maleziatsu hauetan ere ustegabeko asko izango dira, pertsonaiak eta gertakariak katramilatzen ikusiko dituzu isilpekoen kariaz, oker ulertuak bezainbat ager liteztke susmoak.