Euskara Zine Aretoetara : 2000-2001 Ikasturtea - Tinko euskara elkartea ([S.l.] : Tinko Euskara Elkartea, 2001)
- "Martina eta xagutxoak"- "Baloia"- "Pinotxo"- "Auzoko animaliak"- "Kementsua"- "Asterix eta Obelix"
Eusko Jaurlaritza. Hezkuntza Saila
Keywords: Zinea; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak