Bikoteka irakurtzen : berdinen arteko tutoretza-programa, ikasle eta familiekin irakurtzeko gaitasuna hobetzeko - Blanch, Silvia; Durán, David; Corcelles, Mariona; Fernandez, Mariví; Flores, Marta; Kerejeta, Blanca; Moliner, Lidón; Valdebenito, Vanessa; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2011)
Argitalpen honek, Bikoteka Irakurtzen sarean gauzatzen ari den berdinen arteko tutoretzan eta familiaren parte-hartzean oinarritutako heziketa-programa jasotzen du. Horrela, zenbait alorretan irakurketaren inguruan gauzatzen ari diren jarduerak denon ezagutzara ateratzen dira. Programa horren helburua irakurtzeko gaitasuna hobetzea da.
Bibliografia: 81.-84. or.
Keywords: Irakurketa -- Ikasketa eta irakaskuntza; Irakurketa -- Gurasoen parte-hartzea; Baliabide digitalak; Monografiak