Honetan ere... seguru. Hizkuntza eta mugikortasun segururako jarduerak : Lehen Hezkuntza - Euskadi. Herrizaingo Saila (2013)
Lehen Hezkuntzako curriculumean, mugikortasun segurua zeharkako eduki gisa sartu da curriculumeko hainbat arlotan, eta berariazko eduki gisa Herritartasunerako eta Giza Eskubideetarako Hezkuntza arloan. Ohituraz bide hezkuntza esan izan zaiona, maiz, bigarren mailan geratu izan da gainerako edukien presioaren ondorioz. Hala ere, ikastetxe askok, ikasgelan zirkulazio istripuen prebentzioa landu behar dela jakitun izanik, mukuru beteta izan ohi duten egutegiko ordu batzuk kanpoko eragileei uzten dizkiete, bide hezkuntzako jardueraren bat egiteko.
Lehen Hezkuntzako ikasleak
Testua euskaraz
Keywords: Baliabide digitalak; Bide-hezkuntza; Monografiak