Lau katu eta danbor bat - Urbieta, Imanol (1934-2016) (Bilbo : Txalaparta, 1988)
Musikaterapia arloan hain harreman buziak eta estuak dituzten honako lau ataletan banatzen da "Lau katu eta danbor bat" delakoaren edukia. 1. Fonoatria. 2. Terapia lasaipenean. 3. Psikorritmia. 4. Ergoterapia.
Eusko Jaurlaritzaren diru-laguntzaz
Keywords: Euskara -- Didaktika; Haur-kantak; Monografiak