Bizikletan. Mugikortasun seguru eta jasangarriaren unitate didaktikoa : Lehen Hezkuntzako hirugarren zikloa - Euskadi. Herrizaingo Saila (2014)
Programazio honen asmoa da bizikletaren erabilera sustatzea, garraiobide seguru eta jasangarritzat. Azken urteotan, Euskadin ugaritu egin dira bidegorriak, eta zabaldu egin da garraiobide hori erabiltzeak osasunerako eta ingurumenerako dakartzan onuren kontzientzia. Hala ere, oraindik hobetzeko daude bizikletak ingurunearekin -bereziki, oinezkoekin-izan behar duen bizikidetzari dagozkion zenbait gai, eta sustatu egin behar da txirrindularien kolektiboak bere kalteberatasunaz duen kontzientzia
Mugikortasun seguru eta jasangarriaren unitate didaktikoa. Programazioa jardueretan egituratuta dago
Lehen Hezkuntzako hirugarren ziklorako
Testua euskaraz
Keywords: Baliabide digitalak; Bide-hezkuntza; Monografiak