Haurren hiria. Mugikortasun seguru eta jasangarriaren unitate didaktikoa : Lehen Hezkuntzako bigarren zikloa - Euskadi. Herrizaingo Saila (2014)
Programazio honetan, trafikoaren gehikuntzari eta gure herrietan automobilek eremu publikoak inbaditzeari buruzko gogoeta egin nahi da. Jardueren multzoak hazi bat landatzea proposatzen du, belaunaldi berriek hirien antolamendua lehengora dezaten, oinezko haurren alde, bizikleten alde eta garraiobide publikoen alde.
Mugikortasun seguru eta jasangarriaren unitate didaktikoa. Programazioa jardueretan egituratuta dago
Lehen Hezkuntzako bigarren ziklorako
Testua euskaraz
Keywords: Baliabide digitalak; Bide-hezkuntza; Monografiak