Mugikortasun segururako hezkuntza : : konpetentzien gida - Martinez de Arbulo, Iñaki; Esteban i Amat, Esteban; Iturralde Arriaga, Maria Jesus; Gil Osoro, Martín; Bou, Silvia; Pina, Brenda; D`Aniello, Anna; Di Bartolomeo, Letizia; Euskadi. Herrizaingo Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2008)
Gida honen helburua da pertsona guztien mugikortasun segurua, bizi osorako mugikortasun segurua; sustatzera xedatutako hezkuntza-ibilbide integral bat zehaztea.
Irakaleentzat.
Portada y texto contrapuestos en vasco
Keywords: Bide-hezkuntza; Monografiak; Baliabide digitalak