Mugikortasun segururako hezkuntza : : konpetentzien gida [egilea, Iñaki Martinez de Arbulo... et al.] - Martinez de Arbulo, Iñaki (Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2008)
Gida honen helburua da pertsona guztien mugikortasun segurua, bizi osorako mugikortasun segurua; sustatzera xedatutako hezkuntza-ibilbide integral bat zehaztea.