Mugikortasun segururako hezkuntza : tutoretzarako aukera - Esteban i Amat, Esteban; Iturralde Arriaga, Maria Jesus; Gil Osoro, Martín; Euskadi. Herrizaingo Saila; AIXE Itzulpen Zerbitzuak (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2012)
Mugikortasun segururako hezkuntzak -Trafikoko Zuzendaritzaren ikuspegitik- funtsezko jomugatzat du guztiok arriskuak ezagut eta hauteman ditzagun eta arriskuak saihesteko gogoa izan dezagun lortzea. Azken finean, pertsona eta nork bere burua babestea ditu ardatz hezkuntza horrek. Irakasle bakoitzaren esku -eta, batik bat, tutoretza lana egiten dutenen esku- dago gelan arriskuak nola prebenitu irakastearen alde egitea, baina horrek curriculum edukiak gehitzea eragin gabe. Horretarako gakoak eskaintza du xede eskuetan duzun dokumentu honek.
Irakaleentzat.
Portada y texto contrapuestos en vasco
Keywords: Bide-hezkuntza; Monografiak; Baliabide digitalak