Gurpil gainean borobil-borobil : bizikleta segurtasunez erabiltzeko familia-gida (: Eusko Jaurlaritza, Segurtasun Saila, 2013)
Nola eta noiz irakatsi behar diot seme-alabari bizikletan ibiltzen? Nola egin familiaren lehendabiziko ibilaldiak? Dagoeneko bere kasa ibil daiteke, segurtasunez? Gida honek galdera horien erantzunak eta bizikletan ikastearekin eta era seguruan ibiltzearekin lotutako beste galdera batzuen erantzunak emango dizkizu.