Ikas Elika : Elikagaien segurtasunerako - Elika. Nekazaritzako Elikagaien Segurtasunarako Euskal Fundazioa; Ekonomiaren Garapen eta Lehiakortasun Saila (2011)
Elikagaien segurtasunaren inguruko gai interesgarriei buruzko multimedia material didaktikoak dituen ataria da. Multimedia-edukien bidez, elikagaiei lotuta egon daitezkeen arriskuen eta elikagaiak ondo manipulatzeak duen garrantziaren berri ematea du helburu.
Webgunea
DBHko ikasleentzat, maila guztietako irakasleentzat eta pertsona ororentzat
Keywords: Osasunerako hezkuntza; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak