Ikas Elika : Elikagaien segurtasunerako [Egilea: Elika] (2011)
Elikagaien segurtasunaren inguruko gai interesgarriei buruzko multimedia material didaktikoak dituen ataria da. Multimedia-edukien bidez, elikagaiei lotuta egon daitezkeen arriskuen eta elikagaiak ondo manipulatzeak duen garrantziaren berri ematea du helburu.