Erreka eguna = Día del río - Bizkaia . Nekazaritza Saila ([Bilbo] : [Bizkaiko Foru Aldundia. Nekazaritza Saila], 1994)
Ibai ekosistema ezagutzea eta zaintzea xede duen ingurugiroko hezkuntza da gure ibaiak eta ibai-inguruak artatzeko egin dezakegun aposturik onena. Ubidearen eta ertzetako elemenduen artean, besteak beste ura, txoriak, tximeletak, loreak, zuhaitzak eta zuhaiskak ditugu; denen artean benetako mundu erakargarria osatzen dute, Naturarengana hurbiltzeko libururik onena baino hobea, alegia.
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Ibaiak -- Bizkaia; Monografiak