Natur Zientziak : LHko 3. zikloa eta DBHko 1. zikloa - Otermin, Arantxa; Esnaola, Jon; Pascual, M.ª Mar; BIKA (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2008)
Zuen eskuetan duzuen webgune honetan bildutako jarduerak 6 eduki-bloketan banatzen dira, eta aurrez azaldutako egitasmoetan pauso adierazgarriak ematen dituzte. Lehen Hezkuntzako 3. zikloan eta DBHko lehenengo bi ikasturtetan erabil daitezke.
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak