Matematikako problemak : zenbaki hamartarren batuketa, kenketa eta biderketa : [Lehen Hezkuntza 5] - Blanco Calvo, Juan Manuel; Revuelta Dugnol, Pablo; Telletxea, Susana; Burgaz, Concha (Etxebarri : Zubia, 2003)
Lan-koaderno honetan hainbat problema aurkituko dituzu, jarduteko eta berrikusteko. Gainera, horiek ulertzen eta ebazten ikas dezazun, problema batzuetan erantzuna osorik ematen dizugu eta beste batzuetan gida moduan erabili ahal izango dituzun zenbait galdera.
Lehen Hezkuntza, 5. maila
2003-01-27
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak