Ikastetxearen hezkidetza-eredua egiteko gida : I. Tomoa - Salas García, Begoña; Rincón, Ana; Emakunde; HAEEko Itzulpen Zerbitzu Ofiziala (Vitoria-Gasteiz : Emakunde, 1997)
Agiri honetan, testuingurua aztertzeko orduan, Ikastetxearen Curriculum-Proiektua lantzeko orduan eta jarrerak ebaluatzeko orduan landutako eta probatutako baliabideak aurkeztuko ditugu.
Gida-dokumentua
LOGSEko irakasleak
Keywords: Hezkidetza; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Curriculumaren garapena; Lidergoa eta zuzendaritza