Ikastetxearen hezkidetza-eredua egiteko gida / Salas Garcia, Begoña... [et al.] : I. Tomoa - Salas García, Begoña; Rincón, Ana (: Emakunde, 1997)
Agiri honetan, testuingurua aztertzeko orduan, Ikastetxearen Curriculum-Proiektua lantzeko orduan eta jarrerak ebaluatzeko orduan landutako eta probatutako baliabideak aurkeztuko ditugu.