Euskarari buruzko oinarrizko legeria - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Bilbo : Artez Euskara Zerbitzua, 1994)
"Corpus et status" bildumaren bigarren liburu honetan euskararekin eta hizkuntza minorizatuekin zerikusia duten legeak agertzen dira. Aipatu lege hauek jatorri anitzekoak dira:Europako Elkartea, Frantzia eta Espainia estatuak eta Nafarroa zein Euskal Autonomi Elkartea.
1994/04/19
Keywords: Euskara -- Normalizazioa -- Zuzenbidea eta legedia; Monografiak; EIMAk onetsitako materialak