Euskal Herriko autonomia estatutoa = Estatuto de autonomía del País Vasco - Euskadi (Autonomia Erkidegoa); Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia = Servicio Central de Publicaciones del Gobierno Vasco, 1981)
Euskal Herrirako Autonomia Estatutuaren 3/1979, abenduak 18. LEGE ORGANIKOA
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Autonomia-erkidegoko zuzenbidea -- Euskadi; Monografiak