Oinarrizko curriculum diseinua . Batxilergoa . Aukerako Jakintzagaiak - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzen Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1994)
Azaletik jasotako izenburua. Atariko izenburua: Aukerako Jakintzagaiak
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Monografiak