Sukaldaritzako produktuak I - Llamosas, Fernando; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2017)
Modulua 4 unitate didaktikotan banatuta dago eta unitate bakoitzak ebatzi beharreko erronkak ditu, dena helburu nagusi batekin: enpresa-proiektua lantzea, unitate bakoitzeko erronkak burutuz.
Sukaldaritzaren historia laburra.
2017/07/13
Lanbide Heziketa (Erdiko Maila)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Unitate didaktikoak