Sukaldaritzako produktuak I / Fernando Llamosas - Llamosas, Fernando (R400, 2017)
Modulua 4 unitate didaktikotan banatuta dago eta unitate bakoitzak ebatzi beharreko erronkak ditu, dena helburu nagusi batekin: enpresa-proiektua lantzea, unitate bakoitzeko erronkak burutuz.