Atzerriko Hizkuntza. Orientabide didaktikoak : DBH - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Vitoria-Gasteiz Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia = Servicio Central de Publicaciones del Gobierno Vasco, 2011)
Dokumentu honek Bigarren Hezkuntzako Atzerriko Hizkuntza eskola saioetarako orientabide didaktikoak biltzen ditu. Orientabideok hizkuntzaren irakaste-prozesua antolatzen laguntzea dute helburu, Euskal Autonomia Erkidegoko hizkuntzen curriculumean jasotako printzipioen arabera, beraz, ikasgaiaren helburu orokorrak lortzera zein oinarrizko gaitasunak garatzera bideratuta daude. Dokumentu honek bere egiten ditu ikaskuntza aktiboaren printzipioak; eta horien araberako ikaskuntza eta irakaskuntza-prozesuaren metodologia-aldagaiak aztertzen ditu.
DBHko irakasleei zuzendua
Keywords: Curriculumaren garapena; Curriculumeko baliabideak