Atzerriko Hizkuntza. Orientabide didaktikoak : DBH (Curriculum materialak, 2011)
Dokumentu honek Bigarren Hezkuntzako Atzerriko Hizkuntza eskola saioetarako orientabide didaktikoak biltzen ditu. Orientabideok hizkuntzaren irakaste-prozesua antolatzen laguntzea dute helburu, Euskal Autonomia Erkidegoko hizkuntzen curriculumean jasotako printzipioen arabera, beraz, ikasgaiaren helburu orokorrak lortzera zein oinarrizko gaitasunak garatzera bideratuta daude. Dokumentu honek bere egiten ditu ikaskuntza aktiboaren printzipioak; eta horien araberako ikaskuntza eta irakaskuntza-prozesuaren metodologia-aldagaiak aztertzen ditu.