Teknologia. Orientabide didaktikoak DBH - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Vitoria-Gasteiz Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia = Servicio Central de Publicaciones del Gobierno Vasco, 2011)
Ikasgelako eguneroko jardunean oinarrizko gaitasunen ikuspegia txertatzeko nahiarekin aurkeztu ditugu orientabide tekniko hauek. Orientabideok teknologia ikasgaiari daude lotuta, baita haren metodologiei eta ikuspegi honetarako beharrezko ebaluazio-prozesuei ere. Orientabideon asmoa irakasleei ikaste-prozesua antolatzeko laguntza ematea da, betiere Euskal Autonomia Erkidegoko plastika eta ikus-hezkuntzako curriculumean jasotako printzipioak errespetatuta. beraz, irakasgaiaren helburu orokorrak eta oinarrizko gaitasunak lortzera bideratuta daude.
DBHko irakasleei zuzendua
Keywords: Curriculumaren garapena; Curriculumeko baliabideak