Ikastetxearen Curriculum Proiektua (ICP) egiteko eta birmoldatzeko gida - Donostiako Berritzegunea; Donostiako Berritzegunea (Donostiako Berritzegunea, 2011)
ICPa ikastetxe batean heziketa proiektua praktikara eramateko modua zehazten duen tresna da. Proiektu horri kohesioa, koherentzia eta jarraipena emateko egina dago eta asmo curricularrak heziketa errealitate bilaka daitezen ahalbidetzen du. Hortaz, tresna hau erabilgarria izan beharko da eta benetako eragina beharko du ikastetxearen heziketa errealitatearen eta irakaskuntzaren kalitatearen erreforman eta eraldaketan. Hori dela eta, proiektua egiteak, berrikusteak eta hobetzeak lotura zuzena izango dute irakasleen etengabeko prestakuntzarekin.
Irakasleei zuzendua
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Curriculumaren garapena; Didaktika