Programazio didaktikoak prestatzeko gida. 2016-2017ko ikasturtea : Oinarrizko Hezkuntza: LH eta DBH / Eusko Jaurlaritza. Hezkuntza, Hizkuntza Politika eta Kultura Saila (Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2016)
2016-2017ko ikasturtean Lehen Hezkuntzako ikaskuntza-arlo desberdinen eta Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako arloen programazio didaktikoak egiteko laguntza gisa eskaintzen da gida-agiri hau eta baliagarri izaten jarraitzen duten "2013ko programazio didaktikoak egiteko orientabideak " osatzen ditu. Gida honek Heziberri 2020 hezkuntza- eta pedagogia-ereduaren markoa du oinarri eta abenduaren 22ko 236/2015 dekretua, oinarrizko Hezkuntzaren curriculuma finkatu eta Euskal Autonomia Erkidegoan ezartzen duena, hartzen du kontuan.