Balio erantsi handiko ikastetxeen ezaugarriak eta jardunbide egokiak : Behin betiko txostena I. fasea (2012. urtea) - ISEI-IVEI; Lizasoain Hernandez, Luis (Bilbo : ISEI-IVEI, 2013)
"Balio erantsi handiko ikastetxeen ezaugarriak eta jardunbide egokiak" proiektua I+G+b Plan Nazionalaren Ikerkuntzarako eta Kudeaketarako Zuzendaritza orokorrak finantzatu du, Oinarrizko Ikerketa Proiektuetarako Programa Nazionalaren barruan eta Ikerketa zientifikorako eta Teknologiaren Garapenerako eta berrikuntzarako 2008-2011 VI. Plan Nazionalaren esparruan. Helburu orokorra Ebaluazio Diagnostikoko probek neurtu nahi duten konpetentzien lorpen eta ikaskuntza multzoari eskolak benetan egiten dion ekarpena ezagutzea, eta Euskadiko hezkuntza-sistema hobetzen laguntzeko beste ikastetxe batzuetara transferitu daitekeen jardunbide egokien katalogoa egitea da.
Keywords: Baliabide digitalak; Ebaluazioa eta Hobekuntza; Monografiak