Balio erantsi handiko ikastetxeen ezaugarriak eta jardunbide egokiak : Behin betiko txostena I. fasea (2012. urtea) / Luis Lizasoain Hernandez... [et al.] - Lizasoain Hernandez, Luis (: ISEI-IVEI, 2013)
"Balio erantsi handiko ikastetxeen ezaugarriak eta jardunbide egokiak" proiektua I+G+b Plan Nazionalaren Ikerkuntzarako eta Kudeaketarako Zuzendaritza orokorrak finantzatu du, Oinarrizko Ikerketa Proiektuetarako Programa Nazionalaren barruan eta Ikerketa zientifikorako eta Teknologiaren Garapenerako eta berrikuntzarako 2008-2011 VI. Plan Nazionalaren esparruan. Helburu orokorra Ebaluazio Diagnostikoko probek neurtu nahi duten konpetentzien lorpen eta ikaskuntza multzoari eskolak benetan egiten dion ekarpena ezagutzea, eta Euskadiko hezkuntza-sistema hobetzen laguntzeko beste ikastetxe batzuetara transferitu daitekeen jardunbide egokien katalogoa egitea da.