PISA 2015 Proba Pilotua : Item liberatuak zientzietarako konpetentzia - Irakas Sistema Ebaluatu eta Ikertzeko Erakundea (ISEI-IVEI) (Bilbao : ISEI-IVEI, 2015)
Ariketak
Testua
Internet ; PDF formatua
Keywords: Monografiak; Baliabide digitalak; Eskola-emaitzak- -- Euskadi; Ebaluazioa eta Hobekuntza; PISA, diagnostiko-ebaluazioa -- Eskolaratzea -- Euskadi (Autonomia Erkidegoa); Monografiak