Oinarrizko hezkuntza-konpetentziak : XVIII Topaketa = Estatu eta Autonomia Erkidegoetako Eskola Kontseiluen Topaketak (Vitoria-Gasteiz Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2009)
Hilabetetan zehar, Kontseilu guztiek egin duten ikasketa eta ikerketa lanaren ondoren, orrialde hauetan batzen dugun Jardunaldietako dokumentua onartu dugu. Hiru ataletan antolatuta, lehenengoan esparru kontzeptual eta historikoaren deskribapen bat egiten da; bigarrenean Erkidego Autonomikoetako eta Estatuko alor honetako burutze hasiberriak aztertzen dira proposamen ordenatuen zerrenda batez amaitzeko. Hirugarren atal hau, prozesu osoan eta maiatzako Jardunaldietan parte hartu zuten guztien gogoetarako gunerik garrantzitsuena izan da eta gaztelaniaz, euskaraz, katalanez, galegoz, ingelesez eta frantsesez argitaratzen dugu.
Euskaraz, katalanez, galegoz, frantsesez, ingelesez eta gaztelaniaz
Keywords: Baliabide digitalak; Oinarrizko konpetentziak; Monografiak