Abeslari burusoila : antipieza - Ionesco, Eugéne (1912-1994); Muñoz, Jon; EIZIE; Euskadi. Kultura Saila (Euba : Ibaizabal, 2001)
Senar-emazte bat eta bere bisitariak "barrualde ingeles" batean berriketan. Ohiturazko komedia askoren eta vaudeville askoren antzeko kontakizuna beraz, neskamea eta suhiltzailea eta guzti, eta baita ordularia eta guzti ere, ukazioaren grinak hartutako ordulari temoso eta zirikatzaile honen hizketa beste pertsonaien hizketa bezain esanguratsua baita askotan. Baina dena dagoe edozein momentutan lehertzeko zorian, pertsonaien ohiz kanpoko jokabidearen eta ustekabeko gertaeren mehatxupean.
La Cantatrice chauve
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak