Euriaren eskuak - Linazasoro, Karlos; Emaldi, Luis (Irun : Alberdania, 1995)
Hirugarren poesia liburua du Linazasorok Euriaren eskuak izenekoa. Poesia biluzia egin nahi izan du oraingo honetan. Maitasuna eta heriotzaren kontzientzia, hogeita hamar poema ia errezo gisa antolaturik.
Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza izan du liburu honek, eta egileak, Gipuzkoako Foru Aldundiarena.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura